[icon name=”sun-o” class=”fa-5x”]
For at opreteholde den høje kvalitet af dine Saladini produkter og for at sikre, at de performer bedst muligt hver gang, anbefaler vi, at produkter fra Saladini ikke bliver udsat for lange perioder med sollys eller bliver placeret tæt på varme kilder. Varmen kan nemlig udtørre de naturlige materialer i håndtaget og forkorte knivens levetid.
[icon name=”fa-tint” class=”fa-5x”]
Fra tid til anden, er det en god ide at behandle det naturlige materiale håndtaget er produceret af i jomfruolivenolie. Dette vil holde materialet smukt og forhindre eventuelle revner.
Påfør et lag ekstra jomfruolivenolie med vat eller en klud og lad skafterne ligge i blød i et par minutter. Efterfølgende tørres olien af med køkkenrulle.
[icon name=”fa-check-square” class=”fa-5x”]
For hele tiden at have en skarp Saladini kniv, skal den slibes jævnligt. Vi anbefaler at købe et Saladini strygestål med til din første Saladini kniv. Når du bruger dit strygestål, skal kniven have en vinkel mod strygestålet på cirka 15-20 grader. Du trækker nu knivens blad mod dig selv, hvor du begynder med knivens skaft og slutter ved knivens spids.
Det handler om føling, og første gang det prøves kan det godt virke svært. Hemmeligheden er, at tage det roligt, da hastigheden af slibningen ingen betydning har for det endelige resultat. Du behøver altså ikke, at kunne fægte rundt, som en professionel kok, for at få en skarp kniv. Prøv dig frem – øvelse gør mester :O)
For at slibningen ikke skal være forgæves, anbefaler vi, at man opbevarer sine Saladini knive korrekt. Vi fraråder at placere kniven i en rode skuffe, hvor den kan skramle rundt med andre knive. Den bedste løsning er en knivblok – du kan se vores udvalg her; for det rigtige match.
[icon name=”fa-wrench” class=”fa-5x”]
Saladini.dk garanterer at reparere eller om nødvendigt udskifte produktet i tilfælde af defekter, som skyldes strukturelle eller fysiske problemer med produktet. Saladini.dk yder ikke garanti overfor produkter med fejl eller ødelagte dele der skyldes dårlig vedligeholdelse, forkert brug af produktet, eller hændelige skader (f.eks tab af kniven eller opvask af knivene i opvaskemaskine) . Du kan læse mere under Saladini.dk’s handelsbetingelser.
Husk altid at rette henvendelse til os med det samme, så vi kan løse et evt. problem hurtigst muligt.
[icon name=”fa-refresh” class=”fa-5x”]
Saladini knive af natur materiale (træ, bøffelhorn, oksehorn mm.) kan IKKE gå i opvaskemaskinen. Vi anbefaler man vasker alle sine Saladini knive nænsomt i hånden lige efter brug og aftørrer dem umiddelbart efter afvaskning. Hvis man ønsker knive der kan tåle maskinvask, anbefaler vi at du vælger knive i Resin. Dog skal man være opmærksom på at stålet kan tage skade.
[icon name=”fa-certificate” class=”fa-5x”]
Stålet i bladet på Saladini knivene indeholder carbon. Carbon er nødvendigt for at holde bladet skarpt. I nogle tilfælde kan det medføre, at kniven får små blålige skjolder eller prikker af “rust” på grund af kalkaflejringer i vand. Dette kan dog ofte fjernes ved brug af bagepulver og vand.
[icon name=”fa-thumbs-o-up” class=”fa-5x”]
Alle Saladini’s produkter er produceret i hånden med naturlige materialer. Det betyder bla. at to knive aldrig vil blive helt ens. Træet har nogle forskellige linjer og okse og kohorn kan have forskellige nuancer. Du får altså en unik oplevelse hver gang.
[icon name=”fa-gavel” class=”fa-5x”]
Vi kan hos Saladini.dk ikke tage ansvar for, til hvilke formål vores produkter anvendes. Vores kunder skal være opmærksomme på, at ikke alle knive må bæres i det offentlige rum, og enkelte jagtknive kræver yderligere tilladelse. Vores foldeknive med knivblad på max. 7 cm – der ikke kan låses må bæres i det offentlige rum. Større knive må KUN transporteres direkte fra hjem til brugssted. Læs mere om knivloven her, på politiets hjemmeside.